Tillbaka till sök
Utgått jobb

Receptionist till Pluspraktik

Receptionist till Pluspraktik

Om företaget
Pluspraktik är en av Nordens största manuella kliniker, hos oss hittar du kiropraktorer, naprapat, fysioterapeuter, fot- och löpspecialist, Pilates-instruktörer och hudterapeut som alla jobbar tillsammans i ett team. Med 587 000 behandlingar i ryggen har vi en erfarenhet som gör oss unika.

Pluspraktik har avtal med Region Skåne. Vi samarbetar med föreningar, organisationer, försäkringsbolag, myndigheter och andra aktörer i hela Kristianstadsregionen med ömsesidiga syften att förbättra hälsa och ge bästa möjliga sjukvård.

Vi siktar nu på att anställa en receptionist till vår verksamhet i Hässleholm och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som receptionist är du ansiktet utåt på Pluspraktik, såväl fysiskt i lokalerna i Hässleholm som per telefon och mejl när kontakt sker via de kanalerna. Inkommande ärenden rör ofta bokningar, men kan också handla om andra intressenter som önskar komma i kontakt med kliniken. Som receptionist är det din uppgift att ta emot och hantera dessa förfrågningar.

I arbetsuppgifterna ingår också administrativa sysslor, som till exempel bokningssystem, hemsida, journalföring, fakturaunderlag med mera. Du hjälper också till att skapa en trivsam miljö för såväl besökare som personal på kliniken.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst bör ha några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter, exempelvis som receptionist, telefonist eller administratör. Har du tidigare arbetat inom vården i en liknande befattning ses det som starkt meriterande.

Som person måste du vara mån om att ge bästa möjliga service och bemötande. Du tar stort eget ansvar, kan hålla många bollar i luften och arbetar strukturerat och effektivt. Du är en glad och hjälpsam personlighet som sprider positiv energi till din omgivning.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Pluspraktik med placering i Hässleholm. Idag finns ingen receptionist på kliniken i Hässleholm, så tjänsten där är nyinrättad. Arbetet är på dagtid och på heltid.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 26 september.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-09-26

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår