Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Hässleholm)

Isoleringsplåtslagare

Isoleringsplåtslagare

Om företaget
Gösta Carlsons Isoleringsfirma har funnits sedan 1959 och är idag ett av de ledande företagen inom teknisk isolering. Från konstruktion, tillverkning och installation av plåtbeklädnader till projekt för förbättrad akustik. Genom att tillverka specialanpassade inbyggnader efter kundens behov och utföra isoleringsarbeten på värmeanläggningar, bland annat för den expanderande fjärrvärmesektorn, leder vi utvecklingen för en bättre arbetsmiljö inom industrin.

Vi expanderar och söker nu fler isoleringsplåtslagare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som isoleringsplåtslagare utför du alla typer av plåt- och isolerarbeten. Det kan innefatta isolera rör, pannor, behållare och plåtslagning på industrier. Arbetet är varierande och kan ske på olika platser runt om i Sverige och Norge. Vi har många spännande projekt på gång som du kommer få vara delaktig i.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av utvecklas inom yrkesområdet, har lätt för att lära nya arbetsuppgifter och inte är rädd för att hugga i och jobba i ett högt tempo. Du har avslutad gymnasieutbildning, B-körkort och behärskar svenska utifrån ett säkerhetsperspektiv.
För att lyckas i rollen som isoleringsplåtslagare behöver du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du innehar en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du behöver kunna förstå och behärska ritningsläsning samt ha materialförståelse. Arbetet kan innebära längre resor och vara fysiskt krävande, så har du erfarenhet från detta sedan tidigare är det meriterande.

Har du tidigare arbetat som isoleringsplåtslagare eller inom ventilationsbranschen är detta meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten som isoleringsplåtslagare är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är inledningsvis en hyrrekrytering via Wikan Personal. För rätt person förväntas tjänsten därefter övergå i en tillsvidareanställning hos Gösta Carlsons Isoleringsfirma i Hässleholm AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-09-30.

För mer information eller frågor kontakta konsultchef Tomas Nilsson, 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-09-30

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår