Välkommen till Wikan

Svetsare / Häftare

Svetsare / Häftare

Om företaget
Vi söker en svetsare / häftare till en kund c:a två mil söder om Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Svetsning i MIG/MAG. Du kommer i huvudsak att arbeta med häftning. Viss färdigsvetsning kan förekomma. Svetsningen sker i huvudsak i 4-10 mm tjocka material.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst ska du ha erfarenhet av svetsning med MIG/MAG, goda kunskaper i ritningsläsning samt ha en stor vana av att självständigt häfta ihop konstruktioner. Vidare ska du ha god verkstadsvana.

Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser. Du kan tala, förstå och läsa svenska.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Anställningsformen är en hyrrekrytering på heltid och tillträde sker i augusti efter industrisemestern. För rätt person är chansen god att anställningen på sikt övergår i en tillsvidareanställning hos vår kund.

Du skickar din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se, och vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 9 augusti. På grund av semestertider kommer vi kalla för intervjuer under vecka 33.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-08-09

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår