Välkommen till Wikan

Elmontör

Elmontör

Om företaget
VEAB Heat Tech AB i Hässleholm tillverkar och marknadsför värmeprodukter för ventilations- och byggindustrin. Vi är 100 anställda och omsätter 170 milj. kr, exportandelen är ca 55 %. VEAB ingår i Systemairgruppen som har en total omsättning på ca 7 miljarder kr. Mera information om oss och våra produkter hittar du på vår hemsida www.veab.com.

Vi söker en elmontör till vårt företag i Hässleholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
VEAB tillverkar fläktar, avfuktare, kanalvärmare och kylare. Du kommer att ingå i en avdelning med andra elmontörer men du kommer att arbeta mestadels självständigt med att koppla elektriska kanalvärmare i små serier där produkterna ofta har en inbyggd styrning, du kommer att arbeta med att montera efter elschema.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom el på gymnasienivå och har yrkeserfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter i en tidigare tjänst. Har du en annan utbildningsbakgrund men erfarenhet inom el ses det som klart intressant ändå. Det är ett krav att du som söker kan läsa och arbeta efter ett elschema.
För att trivas i tjänsten söker vi dig som drivs av nya utmaningar och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en social person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt.

Information och kontakt
Denna tjänst är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Tjänsten inleds som en visstidsanställning via Wikan Personal, men då behovet är långsiktigt så har VEAB, för den rätta personen, som ambition att på sikt erbjuda en fortsatt anställning direkt hos dem.
Du skickar din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se, och vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 7 augusti. På grund av semestertider kommer vi kalla för intervjuer under vecka 33.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Tomas Nilsson; 0451-70 74 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-08-07

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår