Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Industrielektriker till Paroc i Hässleholm

Industrielektriker till Paroc i Hässleholm

Om företaget
På underhållsavdelningen vid Paroc i Hässleholm blir du medlem i en organisation som drivs av att prestera sitt bästa i alla situationer. På avdelningen strävar vi efter en god gemenskap samtidigt som vi alltid har kunden i fokus och driver förändringar och förbättringar för att nå bättre resultat. Vi erbjuder en omväxlande vardag med ansvarsfullt arbete och varierande elunderhåll på hela produktionsanläggningen med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker nu en industrielektriker till vårt team i Hässleholm och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som industrielektriker på Paroc arbetar du med att säkra tillgängligheten på våra produktionsanläggningar och transportutrustningar genom förebyggande och avhjälpande underhåll. I arbetet ingår felsökning, byte av elkomponenter, ombyggnationer och projektdrivna nyinstallationer. Arbetet är både självständigt och i grupp beroende på uppgiftens art. Hos oss ges du möjlighet till en omväxlande vardag. Det förekommer även ledning inom projekt och av entreprenörer. Beredskap ingår i tjänsten.

Det pågår mycket förbättringsarbete inom alla områden i fabriken så en driven och engagerad person har stora möjligheter att vara med och påverka vår utveckling och framtid. Säkerhet är ett viktigt område för oss och det ingår som en naturlig del av det dagliga arbetet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, samt erfarenhet av arbete som industrielektriker. Du är väl förtrogen med elsäkerhet, har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Elauktorisation, vana att arbeta med frekvensomriktare samt grundkunskaper i programmering är meriterande.

Som person är du positiv, ansvarsfull och självgående samt har en god känsla för ordning och reda. För att trivas i rollen bör du se problemlösning som en rolig utmaning och du brinner för teknik. Du är drivande, flexibel och har lätt för att samarbeta med de olika funktionerna i fabriken.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering vid Parocs anläggning i Hässleholm. Befattningen går under kollektivavtalet IF/Metall. Arbetstid är dagtid och beredskap ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 22 september, men vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar din ansökan redan idag. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Frågor kring tjänsten besvaras av Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-22

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår