Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

C6-koordinator till Paroc i Hässleholm

Paroc utökar sin expertis i Hässleholm!

C6-koordinator till Paroc i Hässleholm


Paroc utökar sin expertis i Hässleholm!

Om företaget
På avdelningen Environment Health and Safety vid Paroc i Hässleholm blir du medlem i en liten grupp som brinner för säkerhet och att prestera sitt bästa i alla situationer. På avdelningen strävar vi efter en god gemenskap, samtidigt som vi driver förändringar och förbättringar för att skapa en säkrare och bättre arbetsmiljö. Vi erbjuder en omväxlande vardag med ansvarsfullt arbete och varierande uppgifter på hela produktionsanläggningen med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker nu en C6-koordinator till vår produktionsenhet i Hässleholm och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med vad vi kallar Critical Six (C6) som innefattar de sex främsta olycksriskerna inom processindustriområdet. Det omfattar säker låsning av maskinutrustning, säkra maskinskydd kring maskinutrustning, arbete på höjd, arbete i slutna utrymmen och säkert arbete med industrifordon.

Som C6-koordinator arbetar du främst med att ta fram säkerhetsprogram, implementera dessa och sedan följa upp efterlevnad av C6 och andra säkerhetsrutiner och instruktioner. Arbetet innebär stor delaktighet i arbetsmiljöarbetet. Vanliga arbetsuppgifter är bland annat att ta fram och skriva instruktioner, hålla utbildningar, uppföljning av säkerhetsrutiner och medverka vid utredningar av olyckor eller arbetsskador.

Det finns även stor möjlighet att utvecklas med tjänsten inom miljöområdet och medverka till att effektivisera energianvändningen och utveckla fabrikens miljö- och hållbarhetsarbete.

Arbetet är både självständigt och i grupp beroende på uppgiftens art. Det pågår mycket förbättrings- och säkerhetsarbete inom alla områden i fabriken, så en driven och engagerad person har stora möjligheter att vara med och påverka vår utveckling och framtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en utbildning inom säkerhet, hälsa eller miljö på gymnasienivå, alternativt motsvarande arbetserfarenhet. Du är väl förtrogen med administrativa arbetsuppgifter, har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är en person som tycker säkerhet, hälsa hållbarhet och miljöpåverkan är viktigt och motiveras av att förbättra verksamheten du arbetar i.

Du är positiv, ansvarsfull och saklig samt bemöter dina medmänniskor på ett respektfullt och förtroendeingivande sätt. För att trivas i rollen bör du brinna för säkerhet och hälsa och du är också drivande, flexibel och har lätt för att samarbeta med de olika funktionerna i fabriken.

Information och kontakt
Anställningen är på heltid och till att börja med en längre inhyrningsperiod via Wikan Personal. För rätt person finns dock goda möjligheter att på sikt gå över i anställning hos Paroc.

Befattningen går under kollektivavtalet IF/Metall. Arbetstid är för närvarande dagtid.

Sista ansökningsdag är den 30 september, men vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar din ansökan redan idag. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Frågor kring tjänsten besvaras av Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-30

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår