Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Erfaren Verkstadsarbetare

Erfaren Verkstadsarbetare

Om företaget
NMP Lego AB är en legotillverkare som har laserskärning och kantbockning som huvudinriktning. Vi erbjuder även svetsning och valsning samt montering.

Vi finns i egna lokaler i Vittsjö, och våra kunder finns framför allt i Skåne och södra Småland, men vi skickar detaljer över hela Sverige.

Våra kunder är både små och stora företag men även privatpersoner. Inget jobb är för litet eller för stort, vår maskinpark är modern och vår organisation är liten, allt för att kunna hålla korta ledtider och snabba beslut.

Då vi har hög belastning i vår produktionsanläggning söker vi nu en erfaren och mångsidig verkstadsarbetare med svetskunskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadsarbetare hos NMP Lego AB kommer du att arbeta med allmänt förekommande verkstadsarbete såsom kapning, klippning, bockning, gängning men också en del svetsning iform av MIG/MAG och TIG. Det kan även förekomma en del mindre montering.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en bred och gedigen erfarenhet av verkstadsarbete och svetsning med MIG/MAG och TIG. Ritningsläsning är en naturlig del av ditt arbete. Meriterande är om du har erfarenhet av CNC-styrda maskiner.
Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid NMP Lego:s anläggning i Vittsjö. Arbetstid är dagtid måndag till fredag.

Sista ansökningsdag är den 25 september, men vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar din ansökan redan idag. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Frågor kring tjänsten besvaras av Tomas Nilsson på 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-25

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår