Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Erfaren CNC-operatör

Erfaren CNC-operatör

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en erfaren CNC-operatör till ett av våra kundföretag strax norr om Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att köra flerspindliga och CNC styrda svarvautomater men också stötta upp på företagets skäravdelning.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker skall ha några års erfarenhet av CNC-styrda maskiner och goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik och bearbetningsteknik. Du är van att rigga, ställa om och att byta verktyg. Det är mycket meriterande om du dessutom har erfarenhet av skärande bearbetning!

Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos vår kund norr om Hässleholm. Arbetstid är dagtid måndag till fredag.

Sista ansökningsdag är den 25 september, men vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar din ansökan redan idag. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Frågor kring tjänsten besvaras av Tomas Nilsson på 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-25

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår