Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Erfaren Löneadministratör, deltid

Erfaren Löneadministratör, deltid

Om företaget
KGT i Kristianstad AB startades 2005 men är ett företag som andas gamla anor. Idag är detta moderbolag i KGT-koncernen.

KGT Trafik AB och KGT Entreprenad AB är transport- och entreprenadföretag som inriktar sig på att hjälpa företag med entreprenad- och logistiktjänster. Detta medan Hässleholms Godstrafik AB verkar inom krets och distribution i delar av Skåne och har DHL som sin huvudsakliga kund.

KGT Trafik flyttade under 2012 sin verksamhet från Kristianstad till Hässleholm där man flyttade in i ASG:s gamla lokaler på Skenvägen 7. Där huserar idag även Hässleholms Godstrafik AB. Man förfogar här över en 3500m2 uppvärmd terminal och 600m2 tält samt en asfaltsplan tillräckligt stor för att täcka de flesta behov.

KGT Entreprenad AB huserar i ändamålsenliga lokaler i Horna utanför Kristianstad. Vi har här i anslutning till fastigheten en 2000m2 stor lokal för terminal, lager, verkstad och materialförsäljning.

KGT skall erbjuda kunderna kvalificerad hjälp att utforma kostnadseffektiva logistiklösningar. Tjänsterna skall vara specifikt kundanpassade och skall produceras i samverkan med kunderna. KGT skall ses som den självklara samarbetspartnern vid utveckling av logistiklösningar.

Läs mer på www.kgtkristianstad.se

Vår nuvarande löneadministratör kommer att gå i pension och vi söker nu en ersättare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som löneadministratör kommer du att vara en viktig länk mellan medarbetare, chefer och vår ekonomiavdelning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
-Administration kring löneutbetalningar och semesterskulder
-Administration kring nyanställningar och registreringar i olika system
-Vara behjälplig med en del HR-och personalfrågor
-Upprätta och underhålla arbetsschema
-Vara behjälplig med framtagning av underlag och statistik
-Uppdaterad i aktuella kollektivavtal och administrera fackliga förhandlingar

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har genomförd gymnasieutbildning och har du dessutom någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, är det meriterande.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande roll och att du har god ekonomisk förståelse samt bra administrativ förmåga.
För att lyckas i tjänsten som löneadministratör bör du ha både god förståelse och erfarenhet kring olika kollektivavtal och ha kunskap om hur olika lagar reglerar lönehanteringen.

Som löneadministratör är du van vid att det stundtals är hög arbetsbelastning och du har förmågan att vara flexibel i ditt arbete och kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är en noggrann löneadministratör som trivs med självständigt arbete samtidigt som du gärna arbetar i team där du bidrar till att skapa en bra teamkänsla och ett gott samarbete.
Du har en social förmåga och är en person som alltid möter alla på ett välkomnande sätt. Du har god datorvana och är en van användare av Officeprogrammen.
Det är ett krav att du har erfarenhet av Kontek lön och har du dessutom erfarenhet av Trans PA är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Vi söker dig som är noggrann, van vid att ta egna initiativ och du är både trygg med och van vid att ta ansvar för de beslut du fattar. Du är hjälpsam, prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.


Information och kontakt
Tjänsten är på deltid, 50-75%, och du kommer att vara placerad i Hässleholm. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag 9 oktober. Du söker tjänsten på www.wikan.se

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson, 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-09

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår