Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Kreativ utesäljare

Kreativ utesäljare

Om företaget
Magnusson Agentur AB i Vinslöv är en fristående handlare som ingår i New Wave Profile som är Skandinaviens största kedja inom profilprodukter. Tack vare våra rymliga lokaler har vi en stor yrkesbutik med arbetskläder och personlig skyddsutrustning och ett av Sveriges största showroom inom profilprodukter, profilkläder och företagsgåvor.

Vi behöver utöka vårt team med en kreativ utesäljare.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som utesäljare hos Magnussons kommer du via telefon och personliga besök arbeta med uppsökande försäljning för att attrahera nya kunder samtidigt som du underhåller och servar befintliga kontakter. Du har helhetsansvaret för affären gentemot kunden, men har ett nära samarbete med dina fem kollegor. I rollen ingår även arbetsuppgifter som offerthantering, målinriktade säljaktiviteter och att vara aktiv i olika nätverk.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska brinna för att göra affärer och att hitta unika lösningar för våra kunder! Du har några års erfarenhet av försäljning och stor vana av att träffa kunder och skapa kontakter. Har du tidigare erfarenhet av B2B är detta meriterande. Vi jobbar mycket med att skapa digitala lösningar såsom kundunika webshopar, så för att trivas hos oss krävs att du är positiv till den digitala världen och är med och bidrar till vår fortsatta digitala utveckling.
Som person är du driven, bra på att bygga relationer och har hög social kompetens. Du tycker om att jobba ute på fältet och är orädd för att ta nya kontakter både via telefon och besök. Du har lätt för att se möjligheter och vana av att självständigt planera, prioritera och koordinera din dag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du har god datorvana och är van användare av Officeprogrammen. Du har även erfarenhet av arbete i någon form av affärssystem. Tjänsten kräver att du är kommunikativ och uttrycker dig obehindrat i svenska, både i tal och skrift.

För att kunna utföra jobbet som utesäljare behöver du ha B-körkort. Företagsbil finns tillgänglig för kundbesök.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Magnusson Agentur AB i Vinslöv med tillsättning januari 2021. Tjänsten utgår från vårt kontor i Vinslöv.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 12 oktober 2020. Du söker tjänsten på www.wikan.se.
Har du några frågor är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Johanna Fondell på Wikan Personal, 044 ? 590 65 02.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-12

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår