Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Servicesnickare till K-Fastigheter

Servicesnickare till K-Fastigheter

Om företaget
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 800 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag har vi ett fastighetsbestånd värderat till cirka 5 miljarder kronor, har omkring 75 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt. Vi söker nu ytterligare en servicesnickare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som servicesnickare på byggserviceavdelningen arbetar du främst med besiktningsanmärkningar, både vid nyproduktion av lägenheter samt vid omflyttningar i befintliga bostäder. Arbetsdirektiv kan komma direkt från K-Fastigheters administration när hyresgäster inkommer med felanmälningar, men också från entreprenadchefens sida. På sikt kan det även bli aktuellt att leda mindre renoveringsobjekt och sköta samordningen av övriga inblandade hantverkare. Din utgångspunkt blir Hässleholm eller Osby, men du kommer röra dig runtom i Skåne med servicebilen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bred och gedigen erfarenhet av snickeri- och hantverksyrket. Önskvärt är en allkonstnär som kan både kakel, klinker, målning och spackling, utöver ditt snickarkunnande.

Som person är du en social kameleont som brinner för service. Du är duktig på att planera och prioritera din egen tid och du är självgående.

Du har grundläggande datorkunskaper. B-körkort är ett krav, då mycket av arbetstiden kommer läggas i servicebilen.

Information och kontakt
Tjänsten är på sikt en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 13 oktober.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-13

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår