Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Maskinoperatörer till plastavdelning

- Var med och skapa en av världens bästa barnvagnar Klicka här för att ta del av Emmaljunga tough viking

Maskinoperatörer till plastavdelning


- Var med och skapa en av världens bästa barnvagnar

Klicka här för att ta del av Emmaljunga tough viking

Om företaget
Emmaljunga Barnvagnsfabrik är en av Europas ledande tillverkare av barnvagnar. Emmaljunga är ett välrenommerat, svenskt företag som satsar på egen utveckling, tillverkning, och försäljning med utgångspunkt i fabriken i Emmaljunga i norra Skåne. Vi är ett internationellt företag med bred teknisk kompetens och ett miljö- och hållbarhetsarbete i yttersta framkant.

Emmaljunga satsar för framtiden med investeringar och utökning av Plastavdelningen. Därför behöver vi nu förstärka avdelningen med maskinoperatörer.
På Emmaljunga har vi allt under samma tak: produktutveckling, verktygsmakare, plastavdelning, slutmontering, textil tillskärning och mycket mer.

Vi erbjuder:
- En händelserik yrkesvardag där du har möjlighet att utvecklas, få inflytande och ansvar
- Inflytande och delaktighet i olika delar av tillverkningsprocessen, från utveckling till produktion
- En viktig roll i ett svenskt tillverkningsföretag
- Goda utvecklingsmöjligheter på sikt

Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör är din huvudsakliga sysselsättning att se till att maskinerna rullar som planerat samt avsyna de färdiga produkterna. Utöver detta ingår även att rengöra verktyg, utföra enklare reparationer, viss datahantering samt vara delaktig i förbättringsarbete. Du förväntas även att vara behjälplig vid omställning av maskinerna.

Du kommer att få lära dig mer ingående om våra maskiner, produkter och material för att kunna utföra ovanstående arbetsuppgifter på bästa sätt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller har relevant erfarenhet från industrin. Det är meriterande om du har erfarenhet av mindre reparationer av maskiner samt tidigare arbetat inom plastindustrin.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra. Du är självständig, ansvarstagande och kan ta egna initiativ för att lösa problem. För att lyckas i rollen krävs det att du som person är noggrann, engagerad och stresstålig.

Arbetet är delvis fysiskt krävande och därför är det viktigt att du som person inte är rädd för att ta i.

Information och kontakt
Visstid första 6 månaderna. Inhyrningen ses som provanställning, ett varaktigt behov finns.
Heltid/2-skift.
Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag! Urval sker löpande. Sista ansökningsdag den 10 december.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal, har du några frågor vänligen kontakta Johanna Fondell 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-10

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår