Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

KMA-koordinator

KMA-koordinator

Om företaget
I Levinsgruppen ingår tre moderna teknikföretag, Levins Elektriska AB, Automationsteknik AB samt El & Styrteknik AB. Levinsgruppen underlättar för dig som kund genom att du kan anlita en leverantör inom flera områden. Vårt starka helhetskoncept och bredden i vår verksamhet har länge varit Levinsgruppens styrka och nu stärker vi vårt helhetskoncept genom att än mer jobba över gränserna inom våra produktområden. Genom detta drar vi nytta av varandras kompetenser för att tillsammans bygga avancerade system och lösningar. Vi gör allt från små enkla uppdrag till stora komplexa projekt - åt både privatpersoner och företag. Läs mer på www.levinsgruppen.se

Vår nuvarande KMA-koordinator går vidare till annan tjänst och vi söker nu en ersättare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som vår nya KMA-koordinator kommer du att ha en nyckelroll i företaget. Du har det övergripande ansvaret för det systematiska KMA-arbetet, det vill säga kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi är ISO-certifierade i 9001, 14001 och 45001. Du kommer att säkerställa att de processer och dokument som erfordras för ledningssystemet upprättas, införs och underhålls. I arbetsuppgifterna ingår också att ansvara för och delta vid våra interna och externa revisioner. Du rapporterar till VD.

Exempel på övriga arbetsuppgifter:
- Ansvara för inkomna förbättringsförslag och redovisning i förbättringsplanen
- Rapportera till ledningen om ledningssystemets funktion och behov av förbättring
- Myndighetskontakter för ansökningar kring olika tillstånd
- Bevaka lagar och föreskrifter
- Årlig miljöutvärdering och riskanalyser
- Planera och delta vid förbättringsdagar
- Utbilda nyanställda
- Vara arbetsmiljösamordnare i skyddskommittén samt sekreterare

Även andra arbetsuppgifter inom administration, HR och ekonomi förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom området samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du är nyfiken och ser till att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde. Du är tydlig, social och en god kommunikatör såväl i tal som skrift. Struktur, ordning och reda samt att ta eget ansvar är du bekväm och trivs med. Du uppskattar samarbeten och att arbeta brett, och lyckas genom inspiration och stöttning påverka dina medarbetare att se kvalitet, miljö och arbetsmiljö som naturliga delar i det dagliga arbetet. Du vågar ta beslut.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och är en god administratör. Har du erfarenhet från att arbeta i affärssystem är det meriterande. I rollen som KMA-koordinator kommer du ha många kontakter såväl internt som med myndigheter och det privata näringslivet, varför du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Hässleholm. Företaget har filialer i Kristianstad, Höör, Lund, Markaryd samt Sölvesborg vilket medför platsbesök för tex. revisioner och därmed krävs körkort samt tillgång till bil. Tillsättning enligt överenskommelse.

Välkommen att söka tjänsten snarast, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 24 februari. Du söker tjänsten via www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på 044-590 65 14 eller Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 .

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-24

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår