Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Servicekoordinator

Servicekoordinator

ServicekoordinatorOm företaget
Snapphanetruck med verkstad och huvudkontor i Hässleholm och verkstäder i Helsingborg samt Alvesta säljer truckar över hela landet. Företaget har en serviceorganisation som täcker större delen av Götaland.
Snapphanetrucks affärsidé är att köpa begagnade Linde- och Toyotatruckar, ta truckarna till verkstaden i Hässleholm, rekonditionera och låta trucken gå igenom företagets noggranna kvalitetssystem i produktionen för att sedan leverera en truck i nyskick efter kundens önskemål. Företaget erbjuder även nya Toyotatruckar specialanpassade efter kundens önskemål. Snapphanetruck AB:s ledord i verksamheten är kvalitet.
Mer information om Snapphanetruck AB hittar du på vår hemsida, www.snapphanetruck.se.

Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en servicekoordinator till vårt kontor i Hässleholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som servicekoordinator kommer du att vara ett stöd åt den övriga serviceorganisationen. Du koordinerar, fördelar samt planerar serviceuppdrag till företagets servicetekniker. Du arbetar i en bred roll där även uppföljning av serviceavtal och utbildningsplaner, kostnadsberäkningar och offertskrivning samt allmänt förekommande administration förekommer. Du för en aktiv dialog med våra servicetekniker för att säkerställa att vi når upp till våra kunders förväntningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har genomförd gymnasial utbildning eller motsvarande och du har gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att klara dina arbetsuppgifter måste du ha god datorvana, erfarenhet av Microsoft Office och kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är positiv, serviceinriktad och har ett öppet sinne för att lära dig nya saker och ta egna initiativ. Du är strukturerad, social, har ett affärsmässigt tänk samt är bra på att kommunicera. Dessutom är du prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.

För att trivas i tjänsten som servicekoordinator tror vi att du drivs av att leverera kvalité och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt.


Information och kontakt
Tjänsten som servicekoordinator är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är en tillsvidareanställning hos Snapphanetruck AB.
Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 210430.

För mer information eller frågor kontakta Tomas Nilsson, telefon 0451?70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-30

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår