Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Fabrikssnickare

Fabrikssnickare

Om företaget
Reformhus har som mål att bli Sveriges ledande leverantör av energieffektiva villor och lägenheter. Vi expanderar kraftigt tack vare vårt unika byggsystem, där väggar utan köldbryggor prefabriceras i vår fabrik, för att sedan monteras på byggplatser runt om i Sverige

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete i moderna och fräscha lokaler i Hässleholm. Vi utbildar gärna våra medarbetare och vi uppmanar alla att komma med förslag på förbättringar. Organisation är okomplicerad och prestigelös där samtliga medarbetare utgör viktiga kuggar. Vi arbetar aktivt för jämställdhet och möter alla med respekt.

Välkommen till Reformhus!

Vi söker nu fabrikssnickare till vår fabrik i Hässleholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta aktivt med produktion av prefabricerade villor och lägenheter i vår fabrik i Hässleholm. Väggar, tak och bjälklag tillverkas med modern teknik där en stomme av träreglar isoleras med PIR-isolering och stenull till färdiga sektioner. Arbetet sker i arbetslag men kräver ändå ett stort mått av självständighet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du bör ha erfarenhet av husbyggnation och vara byggtekniskt kunnig. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och ansvarskännande. Handlingskraft samt vilja och förmåga att arbeta i högt tempo är egenskaper vi värderar högt.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal. För rätt person är möjligheten god att anställningen på sikt övergår i en tillsvidareanställning hos Reformhus AB.
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du via wikan.se, dock senast 30/4.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Tomas Nilsson; 0451-70 74 81.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-30

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår