Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Projektledare villor

Reformhus erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete i moderna och fräscha lokaler i Hässleholm. Vi utbildar gärna våra medarbetare och vi uppmanar alla att komma med förslag på förbättringar. Organisation är okomplicerad och prestigelös där samtliga medarbetare utgör viktiga kuggar. Vi arbetar aktivt för jämställdhet och möter alla med respekt. Välkommen till Reformhus!

Projektledare villorOm företaget
Reformhus har som ambition att bli Sveriges ledande leverantör av energieffektiva villor och lägenheter. Vi expanderar kraftigt tack vare vårt unika byggsystem, där väggar utan köldbryggor prefabriceras i fabrik för att sedan monteras på byggplatser runt om i Sverige. Vår verksamhet är uppdelad i två affärsområden, villor och lägenheter.

Vi söker nu en projektledare villor till vårt kontor i Hässleholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
I din roll som projektledare villor kommer du att vara kontaktperson mellan huvudkontoret och våra återförsäljare. Det innebär kalkylering i offertstadiet för att därefter leda och koordinera byggnationen och ha kontakt med kunder, entreprenörer och leverantörer.
Du förväntas styra projekten mot fastställda kostnads- och tidsmål samt säkerställa kvalitén i våra leveranser. I rollen som projektledare villor ingår även att göra inköp av inredningsmaterial samt att hantera eftermarknadsfrågor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker Dig som är van att självständigt driva projekt inom byggnation, har god struktur och är mån om att få en nöjd kund. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter med mycket kontakter, vilket ställer stora krav på din förmåga till kommunikation. Byggteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet är meriterande. Du bör ha utpräglade ledaregenskaper och visa tydlighet och fasthet i de projekt du ansvarar för. Du ska brinna för att utveckla och bygga moderna väl fungerande bostäder!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är strukturerad, lösningsorienterad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Vidare har du erfarenhet av att driva dina projekt framåt och är bra på att effektivisera och optimera ditt arbetssätt. Du har hög social kompetens och du trivs med att arbeta i ett öppet klimat där såväl självständigt arbete som samarbete är viktigt. Du är van vid att leverera i rätt tid och gillar att arbeta mot uppsatta mål.


Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Reformhus Sverige AB. Placeringsort är Hässleholm.

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 210704. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Tomas Nilsson på tel. 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-07-04

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår