Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Om företaget
Hässlehem AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som verkar i Hässleholms kommun. Bolagets ändamål är att tillhandahålla bra bostäder med hög kvalité för ett flertal kundkategorier samt att vara ett bostadspolitiskt instrument för ägaren Hässleholms kommun. Målet är att erbjuda hyresgäster ett tryggt och trivsamt boende med god service. Hässlehem AB äger och förvaltar 1 981 lägenheter i Hässleholms kommun och omsätter ca 160 mkr. Vi är en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner, och vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas med ett antal nybyggnationer och hållbara investeringar. Läs mer på www.hasslehem.se

Vi söker nu två nya fastighetstekniker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Till vårt fastighetsbestånd söker vi fastighetstekniker som vill vara med och utveckla våra fastigheter och kundkontakter. Som fastighetstekniker spelar du en viktig roll för våra hyresgäster och du ingår i vår förvaltningsorganisation som utför drift och underhåll av våra fastigheter. Du har ett nära samarbete med förvaltare, uthyrare och de övriga fastighetsteknikerna som arbetar inom fastighetsbeståndet. Dina vanligaste arbetsuppgifter består av:

- kontakt med våra hyresgäster
- drift och felsökning- / avhjälpning
- kontakt och samordning av underentreprenörer
- rutinmässig rondering - inre och yttre skötsel av fastigheter
- avflyttningsbesiktning och nyckelhantering

Vidare ansvarar du för att planera och lägga upp ditt arbete och i rollen har du stor frihet under ansvar med möjlighet att själv påverka din vardag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik alternativt motsvarande branscherfarenhet. Du som söker har minst 3-5 års erfarenhet som fastighetstekniker, då vi förväntar oss att du ganska fort blir självgående i denna yrkesroll. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom energieffektivisering samt styr- och reglerteknik för fastigheter.

B-körkort är ett krav och vi tror också att du är en van användare av digitala hjälpmedel tillsammans med ett allmänt intresse för teknik och fastigheter. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du ödmjuk, van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du kommer att bli Hässlehems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn och sansad, lyhörd och serviceinriktad i ditt bemötande av andra människor. Du har en naturlig fallenhet för att planera, samordna och utveckla ditt arbete. Vidare ser vi att du har förmågan att finna effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem.

Information och kontakt
Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 10 december. Tjänsterna är på heltid, arbetstid 07.00-16.00 måndag-fredag med utgångspunkt i Hässleholm. Tillsättning sker efter överenskommelse.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-10

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår