Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Kvalificerad Underhållstekniker

Kvalificerad Underhållstekniker

Om företaget
Göinge Montage är ett industriserviceföretag, där en stor del av verksamheten sker på plats ute hos kund, där vi utför maskinservice och underhållsjobb till i huvudsak mekanisk industri, anläggnings- och entreprenadindustrin.
Vi utför även tyngre och grövre jobb, såsom reparations- och anläggningsunderhåll, samt svetsade stålkonstruktionsarbeten.

I vår ändamålsenliga och välutrustade verkstad i Hässleholm utför vi olika typer av plåt, metall-, svets- och lego arbeten. Vi har ett antal servicebilar och mobil utrustning för att kunna erbjuda akuta leveranser och kvalificerade arbeten även på plats ute hos kund.

Mer information om Göinge montage AB hittar du på vår hemsida, www.goingemontage.se

Vi behöver utöka vår serviceorganisation och söker nu en kvalificerad underhållstekniker till Hässleholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som kvalificerad underhållstekniker hos Göinge Montage arbetar du med installation, montering, driftsättning, service, underhåll samt reparation och därtill hörande arbete inom maskin- och industriservice.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du dels tidigare har arbetat några år som underhållstekniker och minst har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning, dels att du har en bred verkstads- och maskinkunskap.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt hos kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Erfarenhet inom hydraulik, pneumatik, elektronik, styrsystem som CNC och PLC samt CAD-konstruktion är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebid för vårt företag och våra produkter.

Information och kontakt
Tjänsten som underhållstekniker är en tillsvidareanställning på heltid hos Göinge Montage AB och tillträde sker efter överenskommelse.
Välkommen att söka tjänsten snarast via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 17 december.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-17

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår