Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Hässleholm)

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Vi växer och söker nu en rekryteringskonsult till vårt Wikan-kontor i Hässleholm. Vi välkomnar dig till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag!

Dina arbetsuppgifter
Som rekryteringskonsult hos Wikan Personal kommer du i nära samarbete med dina kollegor arbeta med främst rekrytering. I din roll får du ett ombytligt uppdrag där du självständigt arbetar med hela rekryteringsprocessen - från införsäljning till leverans och uppföljning. Tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. I ditt arbete ingår kundkontakt, offertskrivning, kravprofilstagning, annonsering, kandidaturval, intervjuer och kandidatpresentationer, samt bakgrundskontroller och återkoppling. I rollen arbetar du också som konsultchef för dina uthyrda konsulter.

I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer genom ett personligt, effektivt och professionellt samarbete där kvalitet är i centrum. Exempelvis kan detta ske genom att delta vid nätverksträffar och andra relationsskapande events.

Vi är det lilla bolaget med korta beslutsvägar där du som rekryteringskonsult har stor möjlighet att påverka din vardag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har passion för människor och affärer! Vi söker dig som har erfarenhet av hela rekryteringsprocesser, gärna i en konsultativ roll, med ett redan etablerat nätverk och gärna med lokal förankring.

Meriterande är om du har högskoleexamen inom HR/personal eller annan relevant utbildning. Det är positivt om du är certifierad inom någon form av personlighetsformulär/tester. I tjänsten som rekryteringskonsult ingår administrativa uppgifter, vilket kräver att du uttrycker dig väl i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du lätt för att skapa nya kontakter, är prestigelös, utåtriktad och målinriktad. Vi ser gärna att du har ett stort lokalt kontaktnät. Du är trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du är dessutom effektiv, ifrågasättande och innovativ. Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt, samt har en god förmåga att organisera ditt arbete.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i centrala Hässleholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning och kräver B-körkort samt tillgång till egen bil.

Känner du att detta är ett jobb för dig, välkommen att söka tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är den 4 februari.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson, 044-590 65 07 eller Tomas Nilsson, 0451-707481.

I vårt team tycker vi om att ha kul på jobbet, vi älskar att arbeta med människor och bygga långsiktiga relationer med både våra kunder, konsulter och kandidater. Du blir en viktig del i vår fortsatta tillväxt!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-02-04

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Andreas Håkansson 044-590 65 07
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår