Tillbaka till sök
Utgått jobb

Säljare

Säljare

Om företaget
Snapphanetruck AB med verkstad och huvudkontor i Hässleholm och verkstad i Helsingborg säljer truckar över hela landet. Företaget har en serviceorganisation som täcker större delen av Götaland.

Snapphanetruck AB:s affärsidé är att köpa begagnade Linde- och Toyotatruckar, ta truckarna till verkstaden i Hässleholm, rekonditionera och låta trucken gå igenom företagets noggranna kvalitetssystem i produktionen för att sedan leverera en truck i nyskick efter kundens önskemål. Företaget erbjuder även nya Toyotatruckar specialanpassade efter kundens önskemål. Snapphanetruck AB:s ledord i verksamheten är kvalitet.

Mer information om Snapphanetruck AB hittar du på vår hemsida, www.snapphanetruck.se.

Vi behöver utöka vår marknadsorganisation och söker nu en säljare till region Blekinge.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer du att genom uppsökande försäljning skapa och utveckla nya kundrelationer, samtidigt som du säkerställer tillväxt och långsiktiga relationer hos dina befintliga kunder.
Du kommer att ansvara för försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar samt tillhörande serviceavtal och andra tjänster.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från uppsökande försäljning och kundvård. Du är kommunikativ, mål- och resultatorienterad. Du har en förmåga att vara strukturerad och agera strategiskt.
För att trivas i tjänsten som säljare tror vi att du drivs av att leverera kvalité och ett mervärde för våra kunder. Du har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter.


Information och kontakt
Tjänsten som säljare är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är en tillsvidareanställning hos Snapphanetruck AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 220515.

För mer information eller frågor kontakta Tomas Nilsson, telefon 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 16 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-15

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår