Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Hässleholm)

Maskinoperatör

Maskinoperatör

Om företaget
Backer AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 300 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av intelligenta lösningar för elvärme och energireglering. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 60 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer.
Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment.

Backer AB, moderbolaget i det mycket expansiva Nibe Element, utökar sin produktionskapacitet och söker nu maskinoperatörer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som maskinoperatör ansvarar du för driften och det dagliga underhållet av företagets kapmaskin. Du ser till att kvaliteten på produkterna uppfyller kraven enligt gällande kontrollinstruktioner, och rapporterar avvikelser. Maskinoperatören hanterar material till och från kapmaskinen och utför omställning av maskinen vid artikelbyte. Vid behov utför maskinoperatören också övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i din roll som maskinoperatör så tror vi att du har ett tekniskt intresse och gärna erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör, processoperatör, montör eller ställare inom tillverkningsindustrin. Du ska ha erfarenhet av ritningsläsning.

Vi läger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. En känsla för hög kvalité genom noggrant arbete är grundläggande.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är 2-skift. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse. Efter en inhyrningsperiod hos Wikan personal förväntas anställningen övergå i en tillsvidareanställning hos Backer AB.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 31 maj.

Eventuella frågor besvaras av Tomas Nilsson, 0451-70 74 81

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-31

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår