Tillbaka till sök
Utgått jobb

Lagerarbetare

Lagerarbetare

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en lagerarbetare till en av våra kunder i Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock, paketering, in- och utlastning av gods, ankomstkontroll samt bokning av transporter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker efter dig med tidigare erfarenhet av lagerarbete och hantering av gods.

För att lyckas i denna roll krävs att du är engagerad, ansvarstagande och utvecklingsorienterad. Du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp, men ska vilja dra åt samma håll som företaget och dina kollegor i teamet.
Du är en initiativrik problemlösare med god social kompetens.

Truckkort A+B är ett krav

Information och kontakt
Tjänsten som lagerarbetare är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid, initialt en hyrrekrytering via Wikan Personal med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos vår kund.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 26 juni.

Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Tomas Nilsson på 0451-70 74 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-26

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår