Tillbaka till sök
Utgått jobb

Vikarierande receptionist till K-Fastigheter

Vikarierande receptionist till K-Fastigheter

Om företaget
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 2 450 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag har vi ett fastighetsbestånd värderat till ca 8,8 miljarder kronor. Vi är inklusive dotterbolag cirka 700 medarbetare. Huvudkontor i Hässleholm.
K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholms huvudlista.

K-Fastigheter söker nu en receptionist för ett längre föräldravikariat, med placering på huvudkontoret i Hässleholm. - Har du ett kundbemötande utöver det vanliga? Då kan det vara just dig vi letar efter! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
För en receptionist med administrativt ansvar blir den ena dagen aldrig den andra lik! Du kommer ta emot besökare på kontoret, hantera växeln och därmed besvara samtal från kunder och hyresgäster , samt sköta praktiska bestyr på kontoret. I de administrativa uppgifterna ingår utskick till hyresgäster, mejlkorrespondens, mötesbokning, mottagande och registrering av felanmälningar i vårt fastighetssystem samt sköta post- och dokumenthantering. Du kommer att vara en del av ett team bestående av tre receptionister. Du rapporterar till driftchef inom affärsområde Förvaltning.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som kan leverera service av högsta klass och som alltid har ett leende på läpparna. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och får gärna ha ett par års erfarenhet av arbete med kundservice eller försäljning. I rollen som receptionist blir du K-Fastigheters ansikte utåt och därmed våra intressenters första kontakt med bolaget.

Som person är du en utåtriktad lagspelare med en förmåga att se såväl externa som interna behov. Rollen är bred och det är viktigt att du är initiativtagande, lösningsorienterad och engagerad. Du behöver också ha skinn på näsan när situationen kräver.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, fler språk är meriterande. Meriterande är också om du tidigare arbetat i fastighetssystemet Vitec. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Information och kontakt
Arbetet är förlagt till dagtid och på heltid på K-Fastigheters huvudkontor i Hässleholm. Tjänsten är ett föräldravikariat under perioden september 2022 - augusti 2023. Tillträde sker under september. Skicka din ansökan via www.wikan.se. Urval sker i augusti. Sista ansökningsdag är den 7 augusti.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Sara Kvist på 044-590 65 12 eller Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

K-Fastigheter ger dig som anställd ett förmånligt försäkringsskydd och ett pensionsprogram som inkluderar pensionsrådgivning. Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Självklart erbjuder vi även frukost, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar för dig som anställd. Vi strävar efter en arbetsglädje i allt vi gör genom omtänksamhet gentemot oss själva, varandra och vår omgivning. Aktiviteter för ökad trivsel och engagemang för ett genuint samarbete, är någonting vi prioriterar inom koncernen. Vi vågar ta egna initiativ och har alltid ett evighetsperspektiv i det vi gör. Vi är övertygade om att detta är ett hållbart arbetssätt för K-Fastkoncernen.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Sista ansökningsdag

2022-08-07

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår