Tillbaka till sök
Utgått jobb

CNC-svarvare

CNC-svarvare


Vi söker CNC-svarvare till en stabil och expanderande verksamhet!

Om företaget
Vi på W. Ruberg AB tillverkar högpresterande mobila vattenpumpar som främst används av professionell Räddningstjänst och Industribrandkår för brandbekämpning, vattentransport samt nödkylning. W. Ruberg är ledande inom sitt område. Vi exporterar våra produkter över hela världen. Företaget är beläget två mil norr om Kristianstad, i Immeln. Bolaget W. Ruberg omsätter cirka 50 miljoner kronor och har ca 27 anställda. Läs mer på www.ruberg.se.

Till vår produktion söker vi nu CNC-svarvare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet som CNC-svarvare på W.Ruberg är varierande och vi eftersträvar produkter och produktion i världsklass. Arbetet innefattar att programmera, ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.

Du kommer arbeta antingen i en Okuma-svarv eller en Mazak-svarv beroende på din bakgrund. Körningen sker oftast i små serier och du ansvarar själv för maskinen, från programmering till körning. Det körs många olika produkter i maskinen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller några år inom branschen som lockas av nya utmaningar. Kunskaper i programmering är starkt meriterande. Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt. Vidare vill vi att du har god planeringsförmåga, hög kvalitetsmedvetenhet och är noggrann.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal med stora möjligheter till en tillsvidareanställning på W Ruberg. Tillträde sker efter överenskommelse. B-körkort är ett krav. Arbetstiden är för tillfället förlagd på dagtid men 2-skift kan bli aktuellt i framtiden.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal och eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Anders Johansson tel 0451- 70 74 83. Sista ansökningsdag är 2022-09-19.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-28

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår