Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Hässleholm)

Verkstadsarbetare

Verkstadsarbetare

Om företaget
Backer AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 300 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av intelligenta lösningar för elvärme och energireglering. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 60 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer.
Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment.

Backer AB, moderbolaget i det mycket expansiva Nibe Element, utökar sin produktionskapacitet och söker nu en verkstadsarbetare med bred erfarenhet från maskinbearbetning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som verkstadsarbetare kommer du att arbeta med maskinbearbetning och tillverkning av detaljer till automotivbranschen med CNC styrd fräs (HAAS). Andra arbetsuppgifter kommer att vara övrigt verkstadsarbete, såsom valsning, borrning etc.

Arbetsplatsen är ny, och det finns stora möjligheter för att utveckla produktionen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har en gymnasieutbildning med teknik- , fordons- eller industriinriktning i grunden eller motsvarande erfarenhet från arbete inom tillverkningsindustrin och är intresserad av att arbeta som verkstadsarbetare.

Du är en samarbets- och lösningsinriktad flexibel person. Vi läger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. En känsla för hög kvalité genom noggrant arbete är grundläggande.
Meriterande är erfarenhet av programmering och maskinbearbetning i styrd fräs (HAAS) eller motsvarande.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är dagtid. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse. Efter en inhyrningsperiod hos Wikan personal förväntas anställningen övergå i en tillsvidareanställning hos Backer AB.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 9 oktober.

Eventuella frågor besvaras av Tomas Nilsson, 0451-70 74 81

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-09

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår