Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Hässleholm)

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Om företaget
Hässlehem AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som verkar i Hässleholms kommun. Bolagets ändamål är att tillhandahålla bra bostäder med hög kvalité för ett flertal kundkategorier samt att vara ett bostadspolitiskt instrument för ägaren Hässleholms kommun. Målet är att erbjuda hyresgäster ett tryggt och trivsamt boende med god service. Hässlehem AB äger och förvaltar 1 981 lägenheter i Hässleholms kommun och omsätter ca 160 mkr. Vi är en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner, och vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas med ett antal nybyggnationer och hållbara investeringar. Läs mer på www.hasslehem.se

Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för ett längre vikariat. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kundtjänstavdelning söker vi en person som kommer arbeta med uppgifter som i huvudsak rör uthyrningsadministrationen. Vanligt förekommande sysslor är att lägga in hyresuppgifter i system, annonsera lediga lägenheter, besvara frågor från hyresgäster via mejl och telefon samt frågor som rör kö- och poängsystemet, men även hantering av klagomål från hyresgäster.

Kundtjänst uppdaterar också företagets hemsida med nyheter, hanterar uppsägningar av lägenheter, hanterar nyckelkvittenser, tar hand om inkommande post och diarieföring. Man sköter också viss avisering och fakturering.

Ett par gånger i veckan håller kundtjänst också öppet för fysiska möten med hyresgäster och i förekommande fall besöker man något av Hässlehems områden för att informera hyresgäster eller hålla i någon aktivitet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en vass och snabblärd administratör, som bör ha tidigare erfarenhet av såväl administrativt arbete som arbete i kundtjänst. Har du kunskaper i fastighetssystemet Vitek är det starkt meriterande.

Du är en van användare av digitala hjälpmedel och har flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du ödmjuk, ambitiös och van vid att ta egna initiativ. Du måste trivas med att bemöta människor (både fysiskt och via telefon eller mejl) i en serviceinriktad roll. Du kommer att bli Hässlehems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn och sansad, lyhörd och trevlig.

Vidare är du mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Information och kontakt
Tjänsten är ett långtidsvikariat på heltid, med önskad tillsättning i januari eller februari 2023. Placering är på Hässlehems huvudkontor i centrala Hässleholm.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan via wikan.se, där sista ansökningsdag är den 2 december.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Sista ansökningsdag

2022-12-02

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår