Tillbaka till sök
Utgått jobb

Processoperatör med truckkort

Processoperatör med truckkort

Om företaget
Paroc tillverkar och utvecklar isolering för brandsäkra, energieffektiva och bekväma boende- och arbetsmiljöer för framtiden. Vi brinner för säkerhet och att prestera vårt bästa i alla situationer. På företaget strävar vi efter en god gemenskap, samtidigt som vi driver förändringar och förbättringar för att skapa en säkrare och bättre arbetsmiljö. Vi erbjuder en omväxlande vardag med ansvarsfullt arbete och varierande uppgifter, med goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker nu en processoperatör med truckkort till ett av våra fem skiftlag. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör har du en rörlig roll i skiftlaget, där du både övervakar processen och säkerställer att produkterna som tillverkats håller rätt kvalitet. Du kommer också vara avlösare till dina kollegor på skiftet och då blir det aktuellt med truckkörning samt maskinarbete.

Du ingår i ett skiftlag om nio personer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten får gärna ha tidigare erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri. Behörighet för motviktstruck är ett krav för denna tjänst. Som person är du noggrann, alert och har en god samarbetsförmåga. Du är snabblärd och ansvarstagande.

Du bör också ha B-körkort och besitta en god datorvana.

Information och kontakt
Arbetet är förlagt till femskift och på heltid, med placering i Hässleholm.

Tjänsten ska tillsättas snarast, så skicka gärna din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. För rätt person finns möjligheten att övergå i en tillsvidareanställning hos Paroc efter en inledande inhyrningsperiod via Wikan Personal. Sista ansökningsdag är den 27 januari.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-01-27

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår