Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Hässleholm)

Underhållsreparatör

Underhållsreparatör

Om företaget
Backer AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 300 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av intelligenta lösningar för elvärme och energireglering. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 60 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer.
Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment.

Backer AB, moderbolaget i det mycket expansiva Nibe Element, utökar sin produktionskapacitet och söker nu en underhållsreparatör.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som Underhållsreparatör kommer du att arbeta med löpande underhållsarbete, service och reparationer av företagets produktionsutrustning. Du ser till att maskinparken kan producera den kvaliteten på produkterna som efterfrågas. Vid behov utför underhållsreperatören också övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har verkstadsteknisk utbildning och några års erfarenhet av liknande arbete. Maskinbearbetning med manuell svarv, fräs och liknade utrustning samt svetskunskap är meriterande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det krävs att du är punktlig, har ett bra ordningssinne, är noggrann och kan hantera högt tempo. Som person är du nyfiken, positiv och ser möjligheter framför begränsningar. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person, en god lagspelare och van att hugga i där det behövs och vi förväntar oss att du även kan jobba självständigt.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är dagtid, även övertid kan förekomma. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse. Efter en inhyrningsperiod förväntas anställningen övergå i en tillsvidareanställning hos Backer AB.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 12 februari.

Välkommen med din ansökan!

Eventuella frågor besvaras av Tomas Nilsson, 0451-70 74 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-12

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår