Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Hässleholm)

Montör

Montör

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund tillverkar fläktar, avfuktare, kanalvärmare och kylare. Du kommer att ingå i en avdelning med andra montörer men du kommer att arbeta mestadels självständigt med att montera olika produkter efter ritning

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet ifrån manuell montering i produktionsmiljö. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om elarbete.

För att trivas i tjänsten söker vi dig som drivs av nya utmaningar och har ett stort intresse att vara med i en långsiktig utveckling tillsammans med företaget. Du bör vara en social person som har lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt.

Information och kontakt
Tjänsten som montör är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid, initialt en hyrrekrytering via Wikan Personal med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos vår kund.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 5 februari.

Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Tomas Nilsson på 0451-70 74 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-05

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår