Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Hässleholm)

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Om företaget
För kunds räkning söker vi dig som är ekonomiassistent med några års erfarenhet av självständigt arbete med ekonomi!Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med kund- och leverantörsreskontra, men även med kontoavstämningar, intern kundfakturering, hantering av dröjsmål och annat löpande administrativt arbete såsom registrering och scanning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i tjänsten som ekonomiassistent tror vi att du som söker har några års arbetslivserfarenhet från roller där du jobbat med kund- och leverantörsreskontra. Har du dessutom jobbat med någon typ av redovisning är det meriterande.
Vi ser gärna att du har minst gymnasial utbildning eller gedigen erfarenhet inom ekonomi som bedöms likvärdig. Du är van att arbeta i Excel och andra vanligt förekommande affärssystem. Du har ett sinne för siffror och som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten som ekonomiassistent är på deltid, 20 timmar/vecka, med placering i ett mycket trevligt kontorslandskap hos vår kund i Hässleholm, initialt en hyrrekrytering via Wikan Personal med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos vår kund.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 19 februari.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson på 0451-70 74 81.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-19

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår