Tillbaka till sök
Utgått jobb

Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Om företaget
Bulk Johansson Tormestorp Sweden AB, beläget i Sandåkra, är ett familjeföretag som erbjuder helhetslösningar för transport, lagring, omlastning och konvertering till bulk. Företagets transportflotta innefattar 18 ekipage varav 3 är byggda för utlandstrafik. Företaget erbjuder även, under namnet Bulk Johansson Silo AB, lagringsmöjlighet i såväl silos som i lagerbyggnader belägna i Hässleholm. Läs mer på www.bulkjohan.se

Vi söker nu en Ekonomiansvarig och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Som Ekonomiansvarig kommer du självständigt att ansvara för ekonomin i Bulk Johansson Tormestorp Sweden AB och Bulk Johansson Sverige AB. I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att få en viktig roll i organisationen där du får det övergripande ansvaret att leda och utveckla ekonomiarbetet och rapporterar direkt till VD. Du kommer även att arbeta med andra administrativa arbetsuppgifter inom ekonomi och redovisning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
- Löpande bokföring och redovisning
- Kundres- resp. Leverantörsreskontra
- Avstämningar
- Rapportering
- Upprättande av månads- och årsbokslut
- Upprättande av årsredovisning
- Backup / avlastning när det gäller fakturering
- Lönehantering
- Skatt- och momsredovisning
- Behjälplig vid budget och prognosarbete, samt analys av relevanta nyckeltal

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har tidigare arbetat i en liknande roll eller på en redovisningsbyrå och har minst fyra års erfarenhet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom aktuellt område. Har du även erfarenhet av transportbranschen är det meriterande. Du ska ha god datorvana och är van användare av Officeprogrammen och ekonomisystem. Vi använder oss av Fortnox och T5 Barkfors. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och önskvärt även engelska.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som är noggrann, ordningsam, prestigelös och flexibel. Du är van vid att ta eget ansvar, har lätt för att samarbeta och det är en självklarhet för dig att hålla deadlines. Du trivs med att stundtals ha hög arbetsbelastning och du har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter. I rollen kommer du vara ?systemansvarig? för våra ekonomisystem.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Bulk Johansson Tormestorp Sweden AB med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan på www.wikan.se redan idag! Sista ansökningsdag är 230319.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74 81.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-19

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår