Tillbaka till sök
Utgått jobb

Robotoperatör

Robotoperatör

Om företaget
Backer AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 300 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av intelligenta lösningar för elvärme och energireglering. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 60 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer.
Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment.

Backer AB, moderbolaget i det mycket expansiva Nibe Element, utökar sin produktionskapacitet och söker nu robotoperatörer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som robotoperatör ansvarar du för driften och det dagliga underhållet av företagets robotceller. Du ser till att kvaliteten på produkterna uppfyller kraven enligt gällande kontrollinstruktioner, och rapporterar avvikelser. Robotoperatören hanterar material till och från cellerna och utför omställning av produktionscellerna vid artikelbyte. Vid behov utför robotoperatören också övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst har du 3-årigt tekniskt gymnasium eller motsvarande, och/eller erfarenheter som robotoperatör i produktionsmiljö. Erfarenhet av automatiserade utrustningar, styr/reglerteknik samt programmering (PLC/robot) är meriterande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda datorkunskaper. Det krävs att du är punktlig, har ett bra ordningssinne, är noggrann och kan hantera högt tempo. Som person är du nyfiken, positiv och ser möjligheter framför begränsningar. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person, en god lagspelare och van att hugga i där det behövs och vi förväntar oss att du även kan jobba självständigt.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är skiftgång, även nattskift och övertid kan förekomma. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse. Efter en inhyrningsperiod förväntas anställningen övergå i en tillsvidareanställning hos Backer AB.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 26 mars.

Välkommen med din ansökan!

Eventuella frågor besvaras av Tomas Nilsson, 0451-70 74 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-26

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår